Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesinden Denizli-Muğla Sınırında Yol Çalışması


25.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Denizli – Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli Beyağaç İlçesi ile Menteşe İlçesi Karacaören Mahallesi sınırında bulunan 17 kilometrelik yolda birinci kat sathi kaplama çalışmalarına başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında il genelinde hedeflediği ve 100 milyon TL bütçe ayırdığı 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Denizli Beyağaç ve Menteşe Karacaören Mahallesi sınırını oluşturan ve yıllardır stabilize olan yolun iki büyükşehir belediyesinin koordineli çalışmasıyla modern ve daha güvenli bir şekilde hizmete gireceğini söyledi.

“1000 kilometrelik hedefin 460 kilometresini tamamladık”

Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç;“ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım, yol genişletme ve asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Denizli Beyağaç İlçesi ile Menteşe İlçesini birleştiren konumda olan Karacaören Mahallemizde 17 km güzergâh uzunluğu bulunan yolda sathi kaplama hazırlık çalışmalarına başladık. 2016 yılında hedeflenen ve 100 milyon TL bütçe ayırdığımız 1000 kilometrelik yol çalışmasının 460 kilometresini tamamladık. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’ün daha önceki açıklamalarında belirttiği gibi 2017 yılı sonuna kadar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan 2600 kilometrelik yolu standartlara uygun hale getireceğiz.” dedi.