Büyükşehir Belediyesi Yol Çizgilerini Yeniliyor

05.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yol çizgileri yenileniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, zamanla silinerek tahrip olmuş yol çizgilerini, gece görünürlüğü için uygun ve aşınmaya karşı uzun ömürlü yol çizgi boyaları ile yenileme çalışmalarına devam ediyor.  Ekipler, Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yürüttüğü yol çizgileri yenileme çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Taşıt yollarının güvenliğini sağlamak için büyük öneme sahip olan yol çizgilerinin (yatay işaretleme) deforme olan kısımlarını yenileme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yol çizgilerini yenileme çalışmalarını tamamladı. Muğla kent genelinde yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için yaya geçidi ve yol çizgi yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor.”