Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

03.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Muğla ili genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Marmaris Bördübet  mevkiinde yol genişletme çalışmalarını sürdürürken , Seydikemer ilçesi Sarısüleymanlar mevkiinde de meydana gelen heyelan sonucu kapanan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğla ilinde 3 noktada şantiye ekiplerimiz bulunuyor, ekiplerimiz kendi çalışma alanı olan ve bütün ilçelerimizde aciliyet durumlarına göre olaylara düzenli ve hızlı bir şekilde müdahale ediyorlar. Vatandaşlarımızın güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor ve çalışmaya da devam edecekler.”