Büyükşehir Belediyesi Veteran Sporcusu İzmir’de

21.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin veteran sporcusu Fikret Akay, İzmir’de düzenlenecek Masterler Türkiye Pist Şampiyonası’na katılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programı kapsamında 25-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Masterler Türkiye Pist Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesini veteran sporcu Fikret Akay temsil edecek.. 2014 yılında düzenlenen müsabakalarda bir çok derece elde eden Fikret Akay, bu yılki Masterler Türkiye Pist Şampiyonasında, Uzun Atlama, Yüksek Atlama ve Cirit Atma kategorilerinde mücadele edecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemizi İzmir’de düzenlenecek Masterler Türkiye Pist Şampiyonasında temsil edecek veteran sporcumuz Fikret Akay’a başarılar diliyorum.”