Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Öğrencilerle Buluştu


23.09.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katıldığı Çirkin Ördek Yavrusu tiyatro oyunu ile çocuklarla buluştu.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Ayhan İçöz yönetiminde hazırlamış olduğu “Çirkin Ördek Yavrusu” oyununu öğrencilerin yoğun ilgisiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ nde sahnelendi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı, “Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğunun sahnelediği oyun hakkında, çocuk tiyatroları çocukların hem severek izledikleri bir sanat faaliyeti hem de onların sosyal gelişimine  büyük  katkısı olan  bir aktivitedir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak her yaştan çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek, yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



“Geleceğimiz olan Çocuklar İçin Katılımcı Projelerimiz Devam Edecek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği Çirkin Ördek Yavrusu oyununda Muğla genelinden gelen öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların okulda aldıkları eğitimlerin yanında sosyal aktivitelerle de gelişimlerine katkı sağlanması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yaz spor okulları, sosyal aktiviteler, tiyatro oyunları, çocuk dergisi gibi faaliyetlerle Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların yanlarında olduklarını belirtti. Çirkin Ördek Yavrusu oyununda ayrıca bütün çocuklara Muğla Büyükşehir Belediyesi yayını olan TOPAÇ çocuk dergisi dağıtıldı.