Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında

09.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi, bu yıl 6.sı düzenlenen Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarında yerini aldı.

Açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de katıldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan fuar ile ilgili yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımız ile bu fuarda bir araya gelerek projelerimizden bahsettik. Bu projelerimizin en önemlileri Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’miz ile Toprak, sulama suyu analiz laboratuvarı, Tarım İl Müdürlüğü’müz ile piyasa değeri daha fazla olan patates, soğan, biber tohum dağıtımı ve . Alım garantili süs bitkisi üretimi. Önümüzdeki günlerde de üreticilerimiz için farklı projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.