Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Modern Ek Hizmet Binasına Kavuşuyor


26.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan “Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası” proje çalışmaları tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni ve modern hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 2 no’lu Hizmet Binalarının bulunduğu alana yapılması planlanan “Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası” yaklaşık 4400 m2’lik ofis alanlarıyla Daire Başkanlıklarının birçoğunun tek noktada hizmet vermesini sağlayarak vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ulaşması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, ileriki yıllarda bütün Daire Başkanlıklarının bir araya toplanacağı “Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası” projesi tamamlandıktan sonra, boşalan hizmet binasının öğrenci yurdu veya misafirhane olarak kullanılabilmesi düşünülerek projelendirildiğini söyledi. Kılıç;“Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı teknik personellerimiz Belediye Başkanlığımız hizmet binası projesi ile ilgili çalışmalarını titizlik ve özveriyle sürdürüp tamamlama aşamasına geldiler. Muğla’ya daha iyi hizmet verebilmek ve halkımızın bu hizmetlerden daha rahat faydalanabilmelerini hedeflediğimiz proje çalışmasında Muğla’mıza yakışır bir binanın ilk adımlarını oluşturduk. Büyükşehir Belediyesi olarak daha güzel projelere imza atmak için çalışmalarımız devam ediyor.”