Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Mahalle Yollarını Yeniliyor


03.03.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 İlçede sorumluluk alanında olan yollarda çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda son olarak Milas, Yatağan ve Menteşe’de ki bazı kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını tamamladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, kırsal mahallelerin ulaşım sorunu yaşamaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Parke Kaplamaları Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesinde sorumluluğu altında bulunan bölgelerde başlattığı parke çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda bölgede 2 bin 200 metre parke yol kaplama çalışması yapılırken vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında ayrıca Yatağan Esenköy, Deştin, Alaşar mahallelerinde bulunan yollarda bakım onarım çalışması ve Milas Menteş Mahalle yolunda bin 126 metre hendek beton çalışmaları tamamlandı. Menteşe Esençay Mahallesinde ise parke kaplama çalışmaları devam ediyor. Ekipler yol çalışmaları kapsamında İl genelinde asfalt kaplama, parke, trafik işaretleri ve yol çizgi çalışmalarını sürdürüyor.