Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Tiyatroyla Buluşturuyor

06.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Güneşin Çocukları isimli tiyatro oyununu çocuklar ile buluşturuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Güneşin Çocukları tiyatro turnesi 07.05.2015 tarihine kadar 11 ilçe ve 5 mahallede sahnelenerek çocuklar ile buluşacak. İlk olarak Menteşe İlçesinde sahnelenen tiyatro oyunu çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi,  Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Vekili Hasan Basri Yücedağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Güneşin Çocukları isimli tiyatro oyunumuzu 11 ilçede sahneleyerek 22 bin çocuğumuzun izlemesini hedefliyoruz. Çocukların erken yaşta tiyatroyu sevmeleri ve tiyatro izleme alışkanlığı edinebilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor.”