Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Bodrum’u dinliyor


07.02.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’da Sivil Toplum Kuruluşları, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendika Temsilcilerini ziyarette bulunarak sorunlar ve çözüm önerilerini dinliyor. Büyükşehir Belediyesi heyeti tarafından şu ana kadar 33 ziyaret gerçekleştirilirken heyetin hazırlayacağı rapor ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, STK, örgüt ve sendika temsilcileri ile düzenlenecek kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatıyla başlayan ve ilki Menteşe ilçesinde düzenlenen “Büyükşehir Muğla’yı dinliyor” projesi kapsamında il genelindeki STK,  Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendika Temsilcileri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi bir araya geliyor.

İlki Menteşe ilçesinde başlayan “Büyükşehir Muğla’yı dinliyor” projesi kapsamında Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve MUSKİ Yönetim Kurulundan oluşan 4 er kişilik heyet, Bodrum’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendika Temsilcilerini ziyaret ediyor. Bugüne kadar 33 ziyaret gerçekleştiren heyet, kuruluş, örgüt ve sendikaların istek ve taleplerini yerinde dinleyerek ilgili birimlere yönlendiriyor.

Şubat ayı içerisinde gerçekleşen ziyaretlerin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Bodrum ilçesinde ziyaret edilen örgüt ve sendikalarla ortak toplantı yapacak.