Büyükşehir Belediyesi 7. Hızırşah Etkinliklerine Destek Veriyor

27.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Datça’da düzenlenen 7. Hızırşah Etkinliklerine destek veriyor.

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi tarafından organize edilen 7. Hızırşah Etkinlikleri bu yıl 30-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hızırşah külliyesinde açılış ve lokma paylaşımıyla başlayacak olan etkinliğe CHP Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, Gülay Yedekçi ve Orhan Sarıbal da onur konuğu olarak katılacak. İkinci gün panel ve ücretsiz halk konseri ile bitecek olan etkinliklere Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından da destek verilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; kültürel değerlerimize sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek; “Muğla’mızın kültürel değerlerini korumak ve yaşatmak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.