Meclis Canlı

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Rektör’den İtfaiye’ye Eğitim Sertifikası


20.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline Eğiticinin Eğitimi Kursu katılım sertifikaları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından verildi. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Eğiticinin Eğitimi kursu verildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar tarafından verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi hocaları Prof.Dr.Salih Uşun, Prof.Dr. İzzet Görgen, Doç.Dr.Bilal Duman, Doç.Dr.Sabahattin Deniz tarafından 21 Büyükşehir İtfaiye personeline etkili sunum, öğrenmenin oluşumu, sunum uygulamaları, geri bildirim konularında verildi. 9 gün, 45 saat süren eğitimler sonunda katılımcılara sertifikaları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Mansur Harmandar tarafından verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, itfaiye teşkilatı olarak Muğla genelinde hizmet veren bütün birimleri ile eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini, vatandaşların en zor anlarında en kısa sürede yanlarında olmak için 7/24 görevde olduklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sunumlarında bilgiyi ön plana çıkarmak için sürekli eğitim faaliyetleri düzenlediklerini, 2016 yılında 42 farklı hizmet içi eğitimden 5367 personelin yararlandığını söyledi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi hocaları Prof.Dr.Salih Uşun, eğitim alan itfaiye personeline derse katılımları, beyefendilikleri, etkileşim içinde oldukları için teşekkür etti ve 7/24 vatandaşların güvenliği için çalışan itfaiye teşkilatının eğitiminde kendilerinin de katkısı olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.



Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, eğitimin, öğrenmenin sınırının olmadığını, eğiticinin eğitimi kursunun bu nedenle çok önemli olduğunu, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak bu tür yararlı faaliyetlerde birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.


“Mesleki ve Kişisel Gelişim Eğitimleri İle Personelimizin Hizmet Kalitesini Arttırmayı Amaçlıyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir belediyesi olarak hizmet alanlarının genişlediğini ve farklılaştığını, personeline mesleki ve kişisel gelişim alanında eğitim programları düzenleyerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bütün personelimiz için alanları, meslekleri ve kişisel gelişimleri ile ilgili eğitim programları düzenliyoruz. Bizim için her arkadaşımızın yaptığı iş çok değerli. Personelimizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermesi, statik değil, dinamik olması ve üretebilmesi için bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz. İtfaiye teşkilatımızda görev yapan bütün arkadaşlarımıza güveniyorum. Görevlerini en iyi, en etkin şekilde yapmak için çalışıyorlar. Eğiticinin Eğitimi kursunun personelimize faydalı olacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak geniş bir coğrafyada farklı alanlarda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın günlük yaşantısındaki yaşam kalitesini arttıran hizmetler olması nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’miz ile her konuda işbirliğine, ortak çalışmaya ihtiyacımız var. Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’mizin değerli rektörüne ve hocalarımıza bu anlamda destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.