Büyükşehir, Barış Manço’nun hayalini gerçekleştirdi

28.03.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi büyük sanatçı Barış Manço’yu düzenlediği konserlerle andı. Konserlere sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı’da katıldı. Manço’nun 2023 adlı eseri Senfoni Orkestrası eşliğinde ilk defa seslendirilerek usta sanatçının hayali gerçek oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından düzenlenen etkinlikle Usta Sanatçı Barış Manço şarkılarla anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi ve Marmaris Armutalan Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserlere 7'den 77'ye yoğun bir katılım oldu. Her iki konserde Barış Manço'nun en sevilen şarkıları seslendirildi. Konserlerde büyük usta Barış Manço’nun bir hayali de gerçekleştirilerek ailesi ve müzisyenlere bıraktığı bir miras olan 2023 adlı eseri Senfoni Orkestrası eşliğinde ilk defa seslendirildi.  Menteşe ve Marmaris’te düzenlenen Barış Manço konserlerine sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı’da katıldı.