Büyükşehir, Ata Sporu “Güreşi” Yaşatıyor

04.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu “Güreşi” yaşatmak için ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Fethiye İlçesi Karaçulha biriminde Güreş Antrenörü Yüksel Topçu tarafından verilen eğitimler 11-12 yaş, 13-14 yaş ve 15-16 yaş kategorilerinde 3 grup halinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam ediyor. Kısa bir süre önce güreş eğitimlerine başlayan sporcular, Yatağan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen “14-16 Yaş Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş İl Birinciliği” ve “16-17 Yaş Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş İl Birinciliği” müsabakalarından dereceyle döndüler.