Büyükşehir asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor

16.07.2018

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başlayan Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri, bu hafta yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda asfalt çalışması yapacak.

Yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında yapacağı 268 kilometre yol çalışmasına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hafta başı itibariyle Köyceğiz İlçesi, Zaferler-Toparlar Mahalleleri güzergâhında yaklaşık 7 kilometrelik 2. kat sathi kaplama çalışmalarına başladı.  Burada devam eden çalışmaların ardından ise Döğüşbelen -Hamitköy Mahallelerinde yaklaşık 5 km 2. kat sathi kaplama, Zeytinalanı-Pınarköy Mahallelerinde ise yaklaşık 13 kilometre 2. kat sathi kaplama çalışmalarının startını verecek.

Yaklaşık olarak bir hafta sürecek olan çalışmaların ardından önem sırasına ve iş programına göre diğer mahallelerin asfaltlama çalışmaları devam edecek.