Meclis Canlı

Büyükşehir Antrenörler Toplantısı Yapıldı


06.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan antrenörler 2015 yılı değerlendirme ve 2016 yılı planlama toplantısı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi bünyesinde Fethiye İlçesinde Güreş, Köyceğiz İlçesinde Hentbol, Dalaman ve Menteşe İlçesinde Tenis, Datça İlçesinde Herkes İçin Spor, Milas ve Menteşe İlçesinde Engellilerde Spor, Milas İlçesinde Kadınlar İçin Spor, Menteşe İlçesinde Voleybol, Satranç, Fitness, Zumba ve Pilates, Taekwondo, Masa Tenisi branşlarında görev yapan antrenörlerle faaliyet toplantısı gerçekleştirildi. Milas İlçesinde çalışmalarını sürdüren Engelli Antrenörü Berhal Oral toplantıda Engellilerde Spor faaliyetlerine dair hazırlamış olduğu sunumla spor çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Düzenlenen toplantıda, Nisan ayında gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği Spor Etkinliklerinin değerlendirmesi, 13 İlçede Mayıs ayına kadar devam edecek olan Streetball Turnuvası ve Nisan ayı değerlendirmesi ve Mayıs ayı planlaması yapıldı. Ayrıca  23-29 Mayıs tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek etkinliklerin programı görüşüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana faaliyette bulunan spor tesislerinde yapılan etkinliklerin değerlendirilmesi ve 2016 yılında yapımı planlanan etkinliklerin ve bu tesislerin daha aktif, gençler için daha kullanışlı hale getirilmesi ile ilgili faaliyetlerin planlaması yapıldı.