Meclis Canlı

Büyükşehir Akademisyenlere Muğla’yı Tanıttı


04.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi, II. Uluslararası Müzik ve Dans Kongresi için Muğla’da bulunan akademisyenlere sosyal gezi düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen gezide akademisyenler Muğla’nın öne çıkan değerleriyle buluşturuldu. Azerbaycan, Makedonya ve Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden kongre için gelmiş olan akademisyenlere Muğla Büyükşehir Belediye Binası, Muğla Müzesi, Belen Kahvesi, Bozüyük Kültür Evi, Cemil Toksöz Evi ve Stratonikeia Antik Kenti gibi yerler tanıtıldı.

Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı V. Ali İnan ‘Ziyaret için ilimizde bulunan akademisyenlerle bir gezi düzenledik. İlimize gelen bilim insanlarına kıyıdan kırsala kadar turizm bakış açısıyla ilçelerimizde yer alan turizm alanlarını tanıttık. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek ’dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nda görevli turist rehberi ve sanat tarihçisi personelin eşlik ettiği gezide akademisyenlere Muğla’yı tanıtıcı malzemelerin bulunduğu çantalar hediye edildi. 28 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen gezi sonrası akademisyenler Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.