Meclis Canlı

Büyükşehir 60 Bin Levha Üretip Montajını Yaptı


08.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde 60 bin levha üreterek montajını yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl kendi bünyesinde levha üretmeye başlamıştı. Kaliteli ve daha az maliyetli olarak üretilen levhaların montaj çalışmaları il genelinde ihtiyaç görülen yerlerde yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen ve montajı yapılan levha sayısı 60 (altmış) bine ulaştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, güvenli ve modern yollar için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Levhanın yanı sıra, kavşak düzenleme, sinyalizasyon, oto korkuluk ve asfalt kaplama alanlarında da çalışmalar devam ediyor.

Konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “2016 Yılında başladığımız levha üretimiyle maliyeti en aza indirmeyi hedefliyoruz. Kaliteli ve daha az maliyetli levhaları il genelinde montajlarını yapıyoruz. Levha, asfalt kaplama, kavşak düzenlemesi, sinyalizasyon ve oto korkuluk çalışmalarıyla yollarımızı daha modern ve güvenli hale getirerek vatandaşlarımızın güvenle seyahat etmelerini hedefliyor, çalışmalarımızı bu yönde aralıksız olarak sürdürüyoruz.” İfadeleri yer aldı.