Meclis Canlı

Büyükşehir 4’üncü Geriatri Hemşireliği Sempozyumu’na Katıldı


04.10.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı İzmir’de gerçekleşen 4’üncü Geriatri Hemşireliği Sempozyumu’na katıldı.



4’üncü Geriatri Hemşireliği Sempozyumu 29-30 Eylül tarihlerinde İzmir Narlıdere’de yapıldı. Narlıdere Huzurevi ve Katip Çelebi Üniversitesi Hemşirelik Bölümünün ortak çalışması olan sempozyuma tüm Türkiye’den katılım olurken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü de bir sunum gerçekleştirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. İ. Hakkı Timur’un da katıldığı sempozyumda geriatrik vakalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Konu hakkında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “2 yılda bir yapılan Geriatri Hemşireliği Sempozyumu’na Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak davet edildik. Sempozyumda, yaptığımız çalışmalar ile ilgili bir sunum yaptık. Tüm Türkiye’den katılımın olduğu programda gördüğümüz ilgi bizi memnun ettiği gibi, ayrıca sempozyumun gerçekleştiği Narlıdere Huzurevi’ni, gezerek yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.