Büyükşehir 343 Km Yolda Karla Mücadele Etti

29.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri 343 km yolda karla mücadele ederek yolların açılmasını sağladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Muğla genelinde etkili olan soğuk havalar nedeniyle karla kapanan yolları açarak ulaşımın aksamamasını sağladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kavaklıdere ilçesinde 56 km, Menteşe ilçesinde 117 km, Köyceğiz ilçesinde 60 km, Seydikemer ilçesinde de 110 km olmak üzere toplam 343 km yolda karla mücadele çalışması yaparak yolları kullanılır hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bütün Ekipleri, Vatandaşlara Hizmet için Görevinin Başında

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla genelinde etkili olan soğuk havalarda özellikle yüksek kesimlere yağan kar nedeniyle bazı yolların ulaşıma kapandığını, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kısa sürede yolları açarak vatandaşların yollarda mağdur olmamasını sağladığını söyledi. Hida Kılıç; “Muğla il genelinde özellikle dört ilçemizin yüksek kesimlerinde kar yağışı nedeniyle yollar araç trafiğine kapandı. Tedbirlerini daha önceden alan Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz kısa sürede karla mücadeleye başlayarak yolları ulaşıma açtı. Kavaklıdere, Menteşe, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerimizde kapanan 343 km yolda karla mücadele çalışması yaptık ve yolları ulaşıma açtık. Vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmeden güvenli yollarda seyahat etmesi için 7 greyder, 2 kar küreme ve tuzlama aracımızla Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz 7/24 çalışmaya devam ediyor.” dedi.