Meclis Canlı

Büyükşehir 2017’de Menteşe’yi Projelerle Değiştirecek


15.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü tarafından Altyapı Kurum ve Kuruluşlarına 2016-2017 yılları içerisinde Menteşe İlçesinde yapılacak olan projelerle ilgili sunum yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan toplantıda Menteşe İlçesi Atatürk Bulvarı yol ve sanat yapıları projesi yapım işinin 2016 yılı içerisinde projelerinin biteceğinin ve 2017 yılında yapımına başlanacağı belirtilirken Uğur Mumcu Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Recai Güleri Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi ile 2017 yılı içerisinde projesi yapılacak ve aynı yıl içerisinde yapımı planlanan Zübeyde Hanım Caddesi, İsmet ÇatakCaddesi ve Haluk Özsoy Caddesi ile ilgili yol, meydan, kaldırım düzenlemesi ve yapımı hakkında gerekli bilgiler de verildi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş, Türk Telekom, Süperonline ve Akmercan Muğla Doğal Gaz temsilcilerinin katıldığı toplantı görüş ve önerilerin iletilmesiyle son buldu.

“Büyükşehir Belediyesinin farkını göstereceğiz”

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç toplantıda görüşülen projelerin Menteşe için çok önemli olduğunu belirtti. Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için mevcut havai hatların yer altına alınması, içme suyu hattı, atık su hattı, doğal gaz, elektronik haberleşme hatlarının düzenlenmesi projelerimizi hazırlarken büyük bir titizlik gösteriyoruz. Menteşe ilçemizi 2017 yılı içerisinde projeli yollarımız ile çok değiştireceğimize inanıyoruz ve Büyükşehir Belediyesi’nin farkını ekip arkadaşlarımızla birlikte bir kez daha gösterecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.”