Büyükşehir 16 Bin 646 Hasta Nakli Gerçekleştirdi

30.03.2018

Sağlık alanında farklı hizmetler veren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından bu güne kadar 16 bin 646 hasta nakli gerçekleştirdi.

Sağlık alanında Muğla’ya bir çok yenilik kazandıran, sağlık ve sosyal alanda yaptığı hizmetlerle vatandaşların yüzünü güldüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaş odaklı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Evde Bakım Hizmetleri kapsamında bir çok hizmet veren Büyükşehir Belediyesi il genelinde bu güne kadar 12 bin 924 haneyi ziyaret etti. Vatandaşın misafirleri olan evde bakım personeli bu hanelerde 109 bin 825 tıbbi müdahale ve 28 bin 227 genel bakım hizmeti verdi.

Hasta nakilleri de gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden vatandaşlar 16 bin 646 kez yararlandı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri hastaları ihtiyaç halinde evlerinden alarak gerekli sağlık kurumuna götürüyor. Oradaki işlemlerinin takibini de yapan ekipler, özel donanımlı hasta nakil ambulanslarıyla hastaları tekrar evlerine götürüyor.