Büyükşehir 14 bin 329 hanenin kapısını "yardım" için çaldı

04.10.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında hayata geçirdiği “Evde Bakım Hizmeti” ile bugüne kadar 14 bin 329 hanenin kapısını yardım etmek için çaldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı il genelinde 9 hizmet birimine ve 4444801 numaralı telefonu arayan vatandaşların sesine yardım eli uzatan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ekipleri, vatandaşın kapısını çalmaya devam ediyor.  Sosyal Belediyecilik anlamında projelerini bir bir hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hayata soktuğu “Evde Bakım Hizmeti” ile vatandaşların kapısını yardım etmek için çalıyor.

Deneyimli personeli ile 2014 yılından bu yana toplam 14 bin 329 evin kapısını çalan Muğla Büyükşehir Belediyesi, rutin ziyaretler ve ihtiyaç duyulması anında hastalara tıbbi müdahalede bulunuyor. Evde Bakım Hizmeti kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara evlerinde pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetleri veriliyor. Ekipler, talepler doğrultusunda saç-sakal tıraşı, vücut bakımı ve silme banyosu gibi hizmeti de veriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar ziyaret ettiği 14 bin 329 evde, 128 Bin 620 Tıbbi Müdahale, 35 bin 816’sına genel bakım yaptı.