Meclis Canlı

Büyükşehir 13 İlçede Bilgilendirdi


14.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla gerçekleştirdiği 2014-2015 de yapılanlar ve 2016’da yapılacakların anlatıldığı bilgilendirme toplantılarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’nın 13 ilçesinde düzenlediği, ilçe belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bilgilendirme toplantılarını tamamladı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Muhtarlar Masası Sorumlusu Yeşim Genç, Muğla’nın 13 ilçesinde düzenledikleri ve Muğla genelindeki muhtarların büyük ilgi gösterdiği Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantılarında muhtarların Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdiğini, bu tür toplantılarla muhtarların da bir araya gelerek istek ve taleplerini kendilerine iletmesi açısından da önemli olduğunu söyledi. 16 Ekim 2014 yılında Muğla’da 551 mahalle muhtarına hizmet vermek için kurulan Muhtarlar Masası’nın şimdi 565 muhtara hizmet verdiğini söyleyen Yeşim Genç, ayrıca muhtarların 444 48 01-8 muhtarlar masası çağrı merkezi sayesinde Büyükşehir Belediyesi’ne çok çabuk ulaşabilmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.



Muğla’da Büyük Bir Aileyiz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın 13 ilçesinde Muğla’da Büyük Bir Aileyiz sunumuyla düzenledikleri Bilgilendirme toplantılarında 2014-2015 yılında yapılan hizmetleri, 2016 yılında Muğla’ya yapılacak olan hizmetlerin ve yatırımların katılımcılara anlatıldığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra iki yılımızı tamamladık. İlk bilgilendirme toplantılarımızda değişen yasadan kaynaklanan değişiklikleri Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin görev ve sorumluluklarını 13 ilçemizde anlatmıştık. Muğla’da Büyük Bir Aileyiz sunumuyla 13 ilçede gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımızda ise iki yıl içinde Muğla’da yaptıklarımızı, 2016 yılında yapacağımız hizmet ve yatırımları katılımcılara anlattık ayrıca dağıttığımız kitapçıklarla da yatırımlarımızı, hizmetlerimizi yazılı olarak taahhüt ettik. Bu toplantılarımızda bizleri en çok sevindiren vatandaşlarımızın iki yıl içerisinde Muğla’da yapılan hizmetlerden memnuniyeti ve bizlere teşekkür etmesi. Vatandaş odaklı ve Muğla genelini ilgilendiren evde bakım hizmeti, yolların yapılması, susuz köylere suyun bağlanması, alım garantili üretimle üreticilerin desteklenmesi, ulaşımda dönüşümle modern ve çevreci otobüsler, mezarlıkların bakımı ve temizlenmesi gibi birçok konuda vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlere de mutlu etti. Muğla’da büyük bir aileyiz ve Muğla’da 13 ilçe, 565 mahallemize hizmetlerimiz ve yatırımlarımız önümüzdeki süreçte de artarak devam edecek. Toplantılarımıza katılan ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.