Meclis Canlı

Bursa En Kulüp Turizm Elçileri Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


28.08.2015

Bursa En Gençlik, Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Bursa’da faaliyet gösteren En Kulüp Gönüllü Turizm Elçiliği projesi ile Muğla’yı gelen En Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

En Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Pekdemir, 23 yıldır Bursa’da başarıyla faaliyet gösteren derneğin En Kulüp Gönüllü Turizm elçiliği projesi ile ortaokul ve lise çağındaki gençlerin yaz tatillerinde farklı yerler tanıyarak, yabancı dillerini geliştirerek sosyal yönlerini ve kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını söyledi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamlarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e iletti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, eğitim ve öğretim hayatının yanında kendilerini farklı alanlarda geliştiren gençlerin ileriki yaşamlarında daha başarılı olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bursa’dan Muğlamızı ziyarete gelen En Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’ne ziyaretleri için teşekkür ediyor, Muğlamıza hoş geldiniz diyorum. Öğrenim hayatları boyunca zorlukla karşılaşan ve birçok sınava girmek zorunda kalan gençlerimiz, sosyal yönlerini geliştirecek fazla zaman bulamamakta, öğrendiklerini uygulayacak alanlara yönelememektedir. Tatil dönemlerini yararlı şekilde geçiren, yabancı dillerini geliştiren, farklı şehirler görerek yeni arkadaşlıklar kurabilen gençler ileriki yaşamlarında daha başarılı daha girişken olmaktadır. Bursa’da 23 yıldır faaliyet gösteren En Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği yöneticilerine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.