“Bu Yaşta Hala Saklanarak Sigara İçiyorum” Muğla’da sahnelendi

16.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde “Bu Yaşta Hala Saklanarak Sigara İçiyorum” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Her yaş grubundan birçok tiyatro severin katıldığı oyun izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Gerek konusu gerekse sahne performansı bakımından göz dolduran oyun içerdiği sosyal mesajla da küçük tiyatro severlere olumlu bir örnek oluşturdu.  Tiyatro oyunuyla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanat faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu oyunumuzla birlikte etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik. Oyunumuzun özellikle konusu, sanatın hayatın her alanında var olduğunu ve hayatın her alanına nasıl olumlu yönde dokunduğunu bir kere daha göstermiş oldu. Özellikle daha küçük yaş gruplarındaki sanatseverlerimiz açısından oyunumuzun ciddi anlamda çıkarımların yapılabileceği bir örnek oluşturduğuna inanıyoruz. Kültür-sanat faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir.” denildi.