Bölge Müdürü Çelik’ten İtfaiyeye Ziyaret

12.09.2017

Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik ve Yardımcısı Enver Demirci Zeytinköy’de çıkan yangında yapılan çalışmalar için Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatını ziyaret etti.

Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik ve Yardımcısı Enver Demirci Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesini ziyaret etti. Zeytinköy’de çıkan yangında yapılan çalışmalar ve destekler için bir ziyaret gerçekleştiren Çelik teşekkürlerini iletti.

Ziyarette koordineli olarak çalışmanın ve yapılan desteklerin önemi konuşulurken, desteklerin çalışmalarda süreceği de belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik ve Yardımcısı Enver Demirci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadeleri yer aldı.