Bodrum Otogarı Büyükşehir’e DevredildiAsfalt Yama ve Bakım Çalışmaları Sürüyor

17.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hasar gören yollarda bakım onarım ve asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla ili genelinde hasar gören yollarda yaptığı bakım onarım ve asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Dalaman İlçesi Gürleyk Mahallesinde kış aylarındaki yağışlardan dolayı hasar gören yolların bakım onarımını gerçekleştirerek asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz Muğla İli genelinde yapılan program dahilinde yolların bakım onarım ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Özverili bir şekilde yürütülen çalışmaların ardından Dalaman İlçesi Gürleyk Mahallesinde yolların bakımı ve asfalt yaması tamamlandı. Ekiplerimiz diğer ilçelerde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.”