Bodrum Otogarı Büyükşehir’e Devredildi

16.06.2015

Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi, 6360 Büyükşehir yasası kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yasa gereği devredilen Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak. Devri gerçekleşen Bodrum Otogarında karayolu ile taşımacılık faaliyetleri yapan otobüs firmaları,  minibüs kooperatifleri ve esnaflar hizmet veriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bodrum Otogarı yasa gereği Büyükşehir Belediyemize devredildi. Büyükşehir Belediyesi olarak yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan diğer otogarlarda yürüttüğümüz tüm çalışmaları Bodrum Otogarında da yapacağız. Bodrum Belediyesi tarafından verilen kaliteli hizmetleri devam ettirerek vatandaşlarımızın ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamaması için ekiplerimiz ile birlikte mesai saati gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz.”