Meclis Canlı

Bodrum Mümtaz Ataman Caddesinde Sıcak Asfalt Dökümü Devam Ediyor


20.01.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde bin 500 metre ilk kat sıcak asfalt dökümü tamamlanırken 400 metre daha yapımına başlandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da 45 Milyon 984 bin 600 TL yatırım ile başlayan proje kapsamında altyapının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt ve kayrak kaldırım kaplama çalışmaları başladı.

 

Bin 500 Metre Sıcak Asfalt Çalışmasının İlk Katı Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmasında Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde 1500 metre birinci kat asfalt kaplama çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 400 metrelik kısımda daha kaldırım söküm işlemi tamamlanırken birinci kat sıcak asfalt dökümüne başlandı.

 

3 Kat Sıcak Asfalt Yapılacak

Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde önümüzdeki günlerde ikinci ve üçüncü kat asfalt dökümü gerçekleştirilecek.  Proje kapsamında kayrak (doğaltaş) kaldırım kaplamaları, durak ve otopark cepleri ve kavşak imalatları yapılacak.