Meclis Canlı

Bodrum Mümtaz Ataman Caddesinde Birinci Kat Sıcak Asfalt Dökümü Tamamlandı


25.02.2023

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde 2900 metrelik güzergahta 2250 metrelik ilk kat sıcak asfalt dökümü tamamlandı. Kalan 650 metrelik kısımda asfalt ve kaldırım sökümüne başlandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da 45 Milyon 984 bin 600 TL yatırım ile başlayan proje kapsamında altyapının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt ve kayrak kaldırım kaplama çalışmalarında ilk etabı tamamlandı.

 

2250 Metre Sıcak Asfalt Çalışmasının İlk Katı Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmasında Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde 2250 metre birinci kat asfalt kaplama çalışması tamamlandı.  Proje kapsamında bordür imalatı 1700, kayrak taşı kaplama imalatı 1100 metrede devam ediyor.  Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde önümüzdeki günlerde ikinci ve üçüncü kat asfalt dökümü gerçekleştirilecek.