Meclis Canlı

“Bırakıp Gitme Gari” Yarışması Sonuçlandı


19.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla Sinema ve Fotoğraf Derneği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Bırakıp Gitme Gari” fotoğraf yarışmasının birincisi Okan Teke oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından desteklenen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ndeki öğrencilerin fotoğraf sanatına teşvik edilmesi ve sokağa terk edilmiş evcil hayvanların yaşadığı sorunlar hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla “Bırakıp Gitme Gari” adı altında bir fotoğraf yarışması düzenlendi.

Yarışmaya katılan öğrenciler tarafından gönderilen fotoğraflar arasından jüri üyelerinin belirlediği fotoğraflar dereceye girdi. Yarışmada Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 1’inci Sınıf Öğrencisi Okan Teke birinci, Tıp Fakültesi 3’üncü Sınıf Öğrencisi Nurselin Karabulut ikinci ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3’üncü Sınıf Öğrencisi Hilal Alpak’ın fotoğrafı üçüncü oldu.