Meclis Canlı

Beyağaçlılar Yollar İçin Başkan Gürün’e Teşekkür Etti


08.12.2016


Muğla’da yaşayan Denizli ilçesi Beyağaçlılar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret ederek, Denizli Beyağaç-Muğla Menteşe arasındaki yol çalışması için teşekkür ettiler.

Muğla ili ile Denizli ili arasında sınır olan Karacaören-Beyağaç yolunun yapımından dolayı Muğla’da yaşayan Beyağaçlılar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Yıllardır çözülemeyen yol sorunu nedeni ile memleketlerine gidişlerde zorlandıklarını söyleyen vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile bitirilen yol sayesinde ulaşımın kolaylaştığını ve kısaldığını söylediler. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bu yolun yapımındaki emekleri, katkıları için teşekkür eden Beyağaçlılar, Muğla genelinde yapılan yol çalışmalarından da memnun olduklarını belirttiler.

Muğla’da Düzenli ve Güvenli Yollar İçin Çalışmalarımız Sürecek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 2016 yılında Muğla genelinde söz verdikleri 1000 km yol çalışmasının 926 kilometresini tamamladıklarını, vatandaşların güvenli ve düzenli yollarda seyahat etmeleri, sevdiklerine ulaşmaları için 2017 yılında bu çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Denizli ilçesi Beyağaç Denizli iline 100 km, Muğlamıza da 70 kilometre mesafede bir ilçe. İki ilimizi bağlayan yol için bize gelen talep doğrultusunda ekiplerimiz çalışmaları başlattılar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaları tamamlayarak yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Muğla genelinde sadece 2016 yılında yapacağımızı söylediğimiz 1000 km yolun 926 kilometresini tamamladık. 2017 yılında da düzenli ve güvenli yollar için çalışmalarımız sürecek. Muğla’da yaşayan Beyağaçlılar’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.