Meclis Canlı

Belediye personeline kalite yönetim sistemi eğitimi


06.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye personeline yönelik “ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemleri Temel Bilgilendirme” konulu eğitim programı gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve 7 saat süren eğitim programına 23 personel katıldı. Eğitmen Emel Öncevarlık’ın katkıları ile düzenlenen eğitimde kalite tanımları, kalite güvence sistemleri ve gelişimi, ISO 9000 ve yararları, kalite yönetim ilkeleri, ISO 9001 2015 standardı ve getirdiği değişiklikler, ISO 9001 2015 standardının temel maddeleri ve detay maddelerinin açıklanması ve ISO 9001 2015 standardı dokümantasyonu hakkında bilgi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyemiz Yönetim Sistemi Belgelendirme Projesi kapsamında görev alacak personelin alması gerektiğini düşündüğümüz bir eğitimdi. Yedi saat süren eğitimin personelimiz için faydalı olduğunu düşünüyorum. Daha iyi ve kaliteli hizmet için bu tür eğitimlerimiz devam edecek” dedi.