Meclis Canlı

Belediye ekipleri buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor


03.01.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle araç sürücülerini yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara dikkatli olması konusunda uyarıda bulunurken yüksek kesimlerde bulunan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon döküm çalışmalarını sürdürüyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara karşı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kazaların önüne geçmek için sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunurken yollarda tuzlama ve solüsyon dökümü gerçekleştiriyor.

 

Olası Kazaların Önüne Geçiliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluğu altında bulunan yollarda, araçların kaymasını önlemek amacıyla tuzlama ve solüsyon çalışması yapıyor. Bu kapsamda ekipler Menteşe ilçesi Yılanlı - Göktepe grup yolu, Menteşe ilçesi çevre yolu, Dirgeme yolu ve Köyceğiz ilçesi Otmanlar Mahallesinde olası kazaların önüne geçmek için tuzlama ve solüsyon dökümü gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca il genelinde buzlanmaya karşı gelen ihbarlara da anında müdahale ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada araç sürücülerinin özellikle yüksek kesimlerde buzlanma olayı yaşanabilecek yollarda dikkatli olmaları istenirken sorumlulukları altındaki yollarda tuzlama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.