Meclis Canlı

Başkan Karaçelik İtfaiyeyi Ziyaret Etti


10.02.2016

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Ali Avcı, Süleyman Dağdelen ve CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti. Ziyarette Ortaca ilçesindeki çalışmalar ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca İtfaiye personeli tarafından ilçelere dağıtımı yapılacak yeni arama-kurtarma araçlarının tanıtımı yapıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, ziyaretlerine gelen Ortaca Belediye Başkanı, Meclis üyeleri ve İlçe Başkanına çok teşekkür etti. Çöl; “Yeni dağıtılacak olan malzemeler ile il genelinde oluşabilecek kaza ve kurtarmalarda ulaşım süresini en aza indirmek en büyük önceliğimiz. “ dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için mesai saati gözetmeden çalışıyor. Ziyaretimizde bizimle içtenlikle ilgilenen tüm personele teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”