Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


11.01.2019

Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi Müdürü, Kavaklıdere Çavdır Mahalle Muhtarı ve Salkım Muhtarı’nı temsilen azası Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerine, mahallelerine yaptığı hizmetler ve okullara yaptığı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstleri için teşekkür eden Kavaklıdere Çavdır Mahalle Muhtarı, Salkım Mahalle muhtarı azası ve Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi Müdürü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e plaket takdim ettiler.

Kavaklıdere Çavdır Mahalle Muhtarı Recep Şahin ziyarette Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e mahallesinden yaşlı bir teyzenin teşekkürlerini, selamlarını getirdiğini söyledi. Evde bakım hizmetinden çok memnun olan Yaşlı teyzenin, Büyükşehir ekipleri sayesinde sağlık, hasta nakil hizmetlerinin kendilerini rahat ettirdiğini mutlaka Büyükşehir Başkanı’mıza ilet dediğini anlatan Çavdır Muhtarı hemşerilerinin de teşekkürlerini getirdiğini belirtti. Okullarına yapılan Atatürk büstü için teşekkür eden Eşen Anadolu Lisesi Müdürü’de Başkan Gürün’e okullarına yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Gürün; “Muğlamız için birlikte çalışmaya, güzel şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.”

Muğla’nın 13 ilçesi, 566 mahallesi ile geniş bir coğrafya olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014 yılından beri mahallerinde Büyükşehir Belediye’mizin temsilcisi olan muhtarlarla vatandaşlar için hizmet ürettiklerini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Doğası, tarihi güzellikleri en önemlisi de sevgiyi, hoşgörüyü gönlünde taşıyan insan zenginliği ile Muğlamız ülkemizin en nadide illerinden biri. Yerel yönetimler olarak bu şehre hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Büyükşehir olduğumuz 2014 yılından beri kısa sürede yapılanmamızı tamamlayarak vatandaşlarımıza 566 mahalle muhtarımızla birlikte hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız mahallelerinde bizlerin en önemli temsilcisi ve yardımcısı. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bir teşekkürü, sağ olun demesi bizler için yeterli. Ayrıca talep gelen okullara ve mahallelere Atatürk büstü ve köşesi yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, bizlere böyle güzel bir ülkeyi emanet eden, Cumhuriyet ile halk egemenliğini başlatan, devrimleri ile yoktan bir ülkeyi kalkındıran, ilkeleri, ileri görüşlülüğü ile bizlerin yolunu aydınlatan Atatürk’ümüzü de yaşatmaya, öğrencilerimizin O’nun gölgesinde, varlığı ile derslerine başlamasını sağlamaya çalışıyoruz. Okul müdürümüze ve muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Muğlamız için birlikte çalışmaya, güzel şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.