Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


02.09.2015

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top ve yönetim kurulu üyeleri, Amatör spor kulüplerine destekleri ve yardımları nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Muğla’da 200’e yakın amatör spor kulübü olduğunu ve Muğla’yı farklı spor dallarında temsil etmeye çalıştıklarını söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine sağladıkları, malzeme giderleri, lisans ücretleri, ulaşım hizmeti ve yeni yapılan Amatör Spor Kulüpleri binasına verdikleri destek için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Amatör spor kulüplerinin tesis ve malzeme anlamında desteklenmesi gerektiğini ve burada farklı branşlarda yetişen başarılı sporcuların Muğla ili genelindeki büyük kulüplerde oynayabileceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Amatör spor kulüpleri, Muğla ili genelinde futbol, güreş, boks, masa tenisi, çim hokeyi, su sporları gibi birçok alanda çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasına imkan sağlıyor. Amatör spor kulüplerimizde yetişen başarılı sporcularımız Muğla’yı Türkiye çapında temsil ederek başarılı sonuçlarda alıyor. Muğla’da 200’e yakın amatör spor kulübü var ve bu spor kulüplerinin 60’a yakını futbol kulübü. Muğla’da farklı liglerde mücadele eden kulüpler amatör spor kulüpleri ile işbirliği içine girmeli ve alt yapıları ile birlikte amatör spor kulüplerinde yetişen başarılı sporcuları değerlendirmeliler. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.