Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Teşekkür Plaketi


04.12.2017

Meffert İmplant Enstitüsü Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Meffert İmplant Enstitüsü tarafından Muğla’da düzenlenen Diş Hekimliği Bilimsel Kongreleri’ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katkıları ve destekleri için Meffert İmplant Enstitüsü Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek tarafından plaket taktim edildi.

 

Meffert İmplant Enstitüsü Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek Meffert İmplant Enstitüsü olarak düzenlemiş oldukları Diş Hekimliği Bilimsel Kongreleri’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti ve Enstitü’nün yönetim kurulu tarafından Başkan Gürün’ün “Onursal Üye” seçildiğini söyledi. Bir meslektaş ve yerel yönetimlerde başarılı bir belediye başkanı olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Muğla’da değerli ve sağlıklı hizmetlerin altına imza attığını söyleyen Dr. Ali Arif Özzeybek yerel yönetimler olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de örnek belediyelerden biri olduğunu söyledi.

 

Muğla’da yerel yönetimler olarak tarımdan ulaşıma, sağlıktan suya kadar birçok alanda hizmet verdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Meffert İmplant Enstitüsü Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek tarafından kendisine verilen plaket ve onursal üyeliğin çok değerli olduğunu belirterek ziyaretleri ve nazik hediyeleri için Dr. Ali Arif Özzeybek’e teşekkür etti.