Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Yeni Yıl Mesajı


30.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yeni yıl mesajında, geride bıraktıkları 2016 yılında ülke olarak hak etmedikleri acıları, üzüntüleri yaşadıklarını, 2017 yılının barışı, umudu, güzellikleri getirecek bir yıl olacağına inandığını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Dünyada ve ülkemizde son bir yılda yaşanan gelişmelerle gündemin sürekli değiştiği, hak etmediğimiz acıların, terör olaylarının yaşandığı bir an önce geride bırakmak istediğimiz bir yıl yaşadık. İçeride vatandaşlarımızın manevi duygularını sömürerek siyasi güçle devletin bütün kurumlarına sızan ve 15 Temmuzda hain yüzünü gösteren terör örgütü ile, dışarıda komşularımızla izlenen yanlış dış politika neticesinde sınırlarımız içerisinde ve sınır dışında terör örgütleri ile mücadele eden askerlerimiz ve polisimize yapılan hain terör saldırılarında birçok şehit verdik. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ulusal değerlere sahip vatandaşlarımızın sağ duyusu sayesinde 15 Temmuz darbe girişimini atlatan ülkemiz bütün olumsuzluklara rağmen bu kötü günleri de birlikte aşacak güce sahiptir. Umutsuz olmaya, karamsar düşünmeye hakkımız yok.” dedi.

“Sevgi, hoşgörü ve güleryüzün Hiç Eksik Olmayacağı Barış ve Umut Dolu Bir 2017 Diliyorum”

2017 yılının dünyaya ve ülkemize barış, huzur, mutluluk getireceğine inandığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, sevgi ve hoşgörünün sınırsız yaşandığı Muğla’nın bu yönüyle 2017 yılında da ülkemize örnek olacağına söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2017 yılının dünyaya ve ülkemize barışı, huzuru, mutluluğu getireceğine, sokaklarda çocuklarımızın özgürce oynayacağına, mavi gökyüzünde uçurtmaların uçuşacağına yürekten inanıyorum. Sevgi, hoşgörü ve güler yüzün kenti Muğlamızda da birlik ve beraberlik içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizle siz vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, yüzlerden gülümsemenin hiç eksik olmayacağı huzurlu bir 2017 yılı diliyorum.” dedi.