Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı


06.09.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının diğer yıllara göre farklı bir anlamı olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün uzun bir aradan sonra 6 Eylül sabahı milyonlarca öğrencinin okullarına, sıralarına, arkadaşlarına yüz yüze eğitime kavuştuğunu belirtti. Başkan Gürün; “Pandemi, salgının en önemli sonuçlarından biri de kuşkusuz eğitime verdiği zarar. Ne yazık ki evlatlarımız uzun bir süredir okullarından, sıralarından, arkadaşlarından uzakta, online eğitimle derslerini görmekteydi. Verimli bir eğitimin okullarda yüz yüze eğitimle verildiği, okulların çocuk sesleriyle çınladığı, ders zilinin çaldığı günleri hepimiz özlemiştik. Dünya’da ve ülkemizde salgın nedeniyle alınan tedbirler, aşılanmada gelinen noktanın sonucu okullar 6 Eylül sabahı kapılarını geleceğimizin teminatı çocuklarımıza açtı. Bizlerin en değerlisi olan evlatlarımız için okullarda gerekli tedbirlerin alındığını ve yararlı bir eğitim yılı olacağına inanıyorum. Aşılamada birinci il olan Muğla’mız eğitim ve öğretimde de aldığı tedbirlerle diğer şehirlerimize örnek olacaktır.”

 

2021-2002 Eğitim-Öğretim yılında fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştiren öğretmenlerimize, fedakar ailelerimize ve geleceğimizin teminatı evlatlarımıza başarılar diliyor, mutlu, verimli, sağlık dolu ve kesintisiz bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini ümit ediyorum.