Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Moral Ziyareti


26.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla genelinde yürütülen ve bugüne kadar 7 bin 712 hane ziyaretine ulaşan evde bakım hizmeti çalışmalarına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de katılarak hastalara moral verdi. Dalaman ve Ortaca İlçelerinde tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, hasta yakınlarının istek ve önerilerini dinledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in kendilerini ziyaret etmelerinden çok memnun olduklarını dile getiren hasta yakınları, tıbbi müdahale, kişisel bakım, hasta nakil gibi bir çok alanda kendilerine yardımcı olan sağlık ekiplerini aile ferdi olarak gördüklerini ve bu hizmeti Muğla’da başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve tüm ekibine teşekkür ettiler.



“Vatandaşlarımızın Sağlığı Bizim İçin Her şeyden Önemli”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014 Ağustos ayında başlattıkları evde bakım hizmetleriyle bugüne kadar 7 bin 712 haneye misafir olduklarını ve sağlık ekiplerinin 32 bin 930 tıbbi müdahalede bulunduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla genelinde başlattığımız evde bakım, hasta nakil ve sosyal hizmetlerimizle uzman ekiplerimiz vatandaşlarımızın her zaman yanlarında. Hastalarımızın iyileşmesi ve ailelerine destek olmak için özveriyle çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin sağlık ekiplerini evlatları gibi gören ve seven hastalarımıza ve yakınlarına çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Sevgi, Hoşgörü ve Güleryüzle vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.