Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Kar Mesaisi


28.01.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşım ağında eksikliklerin yaşanmaması adına Büyükşehir ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi.

 

İl genelinde dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ulaşım ağında aksaklıkların yaşanmaması adına Büyükşehir ekiplerinin sahadaki çalışmalarını yerinde inceledi.

 


Başkan Gürün, Vatandaşların Eğlencelerine Ortak Oldu

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Menteşe ilçesi Düzeyn Mevkiinde çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Başkan Gürün, bölgedeki kar küreme ve tuzlama çalışmalarını inceledi. Bölgede inceleme yaptığı sırada kar yağışının keyfini çıkaran vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gürün, vatandaşların eğlencelerine ortak oldu.

 


Köyceğiz’in Ağla Yaylasında Mahsur Kalan 15 Kişi Kurtarıldı

Özellikle Menteşe, Seydikemer, Köyceğiz ve Kavaklıdere ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonrası Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapanan yolları yeniden açtı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Köyceğiz’in Ağla Yaylasında kar yağışı sonrası mahsur kalan 6’sı çocuk 15 kişi kurtarıldı.