Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Beşiktaş Taraftarına Ziyaret


26.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Beşiktaş taraftarı, engelli Mahsun Kara’yı ziyaret ederek Beşiktaş forması hediye etti. 



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ongun Emgin, Muğla Menteşe ilçesinde yaşayan, Beşiktaş taraftarı, engelli Mahsun Kara’yı ziyaret ederek Beşiktaş forması ve kaşkolu hediye ettiler. Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ongun Emgin, Beşiktaş taraftarı Mahsun Kara’nın isteğinin kendileri için önemli olduğunu, hem kendilerinin Mahsun’u ziyaret ederek, hem de Beşiktaş’ın aldığı sonuçlarla Mahsun’un mutluğunda küçük bir payı olursa kendilerinin de mutlu olacağını söyledi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ekipleri tarafından sık sık ziyaret edilen ve sağlık ihtiyaçları karşılanan Mahsun Kara’nın taraftarı olduğu Beşiktaş takımının forması isteğine kendisi de Beşiktaş taraftarı olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Mahsun Kara’yı evinde ziyaret ederek yerine getirdi. Evinin her köşesinde Beşiktaş Kulübü’nün ürünleri olan ve Beşiktaş Kulübünün sıkı bir taraftarı olan Mahsun Kara’nın bu sene ligde başarılı bir sezon geçiren Beşiktaş’ı izleyerek mutlu olduğunu öğrendiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Mahsun’u ziyaret ederek sağlığı ile ilgili bilgi aldıklarını, Mahsun’un moralinin, keyfinin yerinde olduğunu ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunu da beraber kutlayacaklarını söyledi.