Başkan Gürün’den Anneler Günü Mesajı

08.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Anneler Günü için bir mesaj yayımladı.

Toplumsal yapının temelini oluşturan ailenin dayanak noktası olan, karşılıksız sevginin, güvenin, özverinin, fedakarlığın vücut bulduğu kadınların yani annelerin sadece yılın bir günü hatırlanmaması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sadece ihtiyaçları olduklarında değil her zaman sevgi ve saygı ile yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerektiğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Mayıs aylarının ikinci pazarını Anneler Günü olarak kutluyoruz. Bu özel günlerde annelerimize hediyeler alıyor, onları bu günde mutlu etmeye çalışıyoruz. Türk kadının ve annelerinin evlatları için, bu ülke için yaptığı fedakarlıkların karşılığını hiçbir şeyle ödeyemeyiz. Toplumsal yapının temeli aile, ailenin de ana direği kadınlar, dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükü değil, evlatlarının yükü de olan annelerimiz bizler için her gün özel olmalı, onları yılın her anı mutlu etmeliyiz. Bir demet çiçek, ya da hatırlanmanın onları mutlu edeceğini bilerek bu özel günde bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.