Meclis Canlı

Başkan Gürün Yol Çalışmalarını İnceledi


13.07.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ramazan Bayramı’ndaki 9 günlük tatilde çalışmalarına vardiyalı olarak ara vermeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yol çalışmalarını Ula ve Köyceğiz ilçelerinde ziyaret etti. Tatilde büyük özveri ile çalışan personeli ile bir araya gelen Başkan Gürün çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Muğlalı hemşerileri ile bayramlaştı


.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Ula ilçesi Ula Göleti yol üzerindeki köprü yenileme çalışması, Gökova, Portakallık, Yeşilova, Elmalı Mahallerinde 12,5 km 2. kat, Çörüş Mahallesinde 3,5 km 1. Kat sathi kaplama çalışmasının tamamlandığını, Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi yol, bulvar, meydan düzenlemesi çalışmalarında sona yaklaştıklarını, Akçapınar Mahallesinde de 300 metre Bitümlü Sıcak Karışım kaplama çalışmasının devam ettiğini söyledi.  Köyceğiz İlçesi’ndeki yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Hida Kılıç; “Köyceğiz İlçemizde, Köyceğiz köy yolu güzergâhında 3,5 km 1. Kat, Kavakarası- Tepearası Mahallerinde 6 km 2. Kat, Toparlar- Zaferler Mahalleri arasında 6.5 km sathi kaplama, Beyobası Mahallesinde 4.8 km bitümlü sıcak Karışım kaplama çalışmaları tamamlandı. Zeytinalanı-Pınar Mahalleri arasında 9.2 km güzergâh uzunluğu bulunan yolda genişletme çalışması ve Döğüşbelen -Hamitköy Mahalleri arasında 4 km sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız sayın Dr. Osman Gürün bütün bu çalışmaları yerinde inceledi ve Muğla genelinde yollar için yapılan çalışmalara verdiği önemi gösterdi.” dedi.



“Muğla’da Güvenli Yollar İçin Mesai Saati Gözetmeden Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı misafirleri ile nüfusunun arttığını, Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarındaki yolları güvenli ve modern hale getirerek vatandaşlarına daha rahat seyahat imkanı sunduklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla genelinde ekiplerimiz yollarda asfalt kaplama, onarım, yol bakım, çelik bariyer, çizgi, levha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muğla’da yaşayan hemşerilerimizin yanında Muğlamızı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin de çizgileri, işaretlemeleri, çelik bariyerleri ile güvenli, modern yollarda seyahat etmesi, tatilini huzurlu geçirmesi için ekiplerimiz tatilde de büyük bir özveri ile çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. Ekiplerimize bu çalışmaları için teşekkür ediyorum. Muğla’da vatandaşlarımızın modern ve güvenli yollarla sevdiklerine ulaşması için mesai harcamaya devam edeceğiz.” dedi.