Meclis Canlı

Başkan Gürün Yatağan Muhtarları İle Buluştu


06.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantıları için Yatağan ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014-2017'de İl genelinde yaptıkları, 2018'de yapacakları için düzenlediği Bilgilendirme toplantılarına Yatağan ilçesinde devam etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve Yatağan ilçesi muhtarlarının katıldığı Bilgilendirme toplantısında muhtarlar belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür etme ve taleplerini yüz yüze iletme fırsatı buldular.

Yatağan muhtarları Büyükşehir Belediyesi'nin bütün hizmetlerinden memnun olduklarını, kendileri için kurulan Muhtarlar masasına her türlü istek ve taleplerini ilettiklerini belirtti. Kısa sürede ilçelerinin ve Muğla'nın yollarının yapıldığını, tarımsal desteklerin sağlandığını, içme suyu sıkıntılarının giderildiğini, evde bakımla Büyükşehir personelinin evlerine misafir olduğunu söyleyen Muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e bütün bu hizmetler için teşekkür etti.

Bozüyük Mahalle Muhtarı da mahallesine yapılan yol, köprü, sıcak asfalt çalışması ve Kültür Evi restorasyonundan çok memnun olduğunu söyledi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e teşekkür etti.

Haşmet Işık: “Muğla Büyükşehirle çok gelişti ve değişti”

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Büyükşehir yasası çıktığında öncelikle yasanın birçok sıkıntısı olması nedeniyle çekindiklerini, oysa geçen 4 yıl içinde Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak birçok hizmeti ilçelerine kazandırdıklarını söyledi. Haşmet Işık: "2014 de Büyükşehir yasası çıktığında ve Muğla Büyükşehir olunca ilçe belediyesi olarak yasanın eksiklikleri nedeni ile eyvah dedik. Oysa Muğla Büyükşehir Belediyesi tecrübeli Başkanımızla ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalışarak Muğla'ya büyük hizmetler yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çok değişti ve gelişti. Büyükşehir Belediye'miz her konuda her an yanımızda. Yollar modern ve kullanışlı, MUSKİ harıl harıl çalışıyor. Kültür etkinlikleri ile Strotanikiea'da İdil Biret konseri vatandaşlarımızı çok memnun etti. Evde bakım hizmetleri her zaman yanımızda. Mezarlıklarımız pırıl pırıl. Büyükşehir Belediye'miz ile uyum içinde çalışıyoruz. Tahsis ettiğimiz alanlara Büyükşehir Belediye'miz büyük yatırımlarla yüzme havuzu, okçuluk tesisi kazandırıyor. Bütün hizmetleri ile her zaman yanımızda olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Dr. Osman Gürün'e teşekkür ederim "dedi.

Başkan Gürün, “Muğlamız için birlikte karar veriyor, hizmet ve proje üretiyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, seçimden sonra 4 yılda Muğla'ya neler yaptıklarını, 2018'de neler yapacaklarını muhtarlara bu bilgilendirme toplantıları ile anlattıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri hizmet sözlerini tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; "2014 yerel seçimlerinden sonra Muğlamız Büyükşehir Belediyesi oldu. Hizmet bekleyen geniş bir coğrafyada kısa zamanda Büyükşehir Belediyesi birimlerimizi ve ekiplerimizi oluşturduk. Muğlamızı 6 bölgeye ayırarak hizmetlerin aksamadan vatandaşlara ulaşmasını sağladık. Mahallerinde ve köylerinde hizmet bekleyen siz değerli muhtarlarımız yaşadığınız yerlerde Belediye'mizin temsilcisisiniz. 4 yılda siz muhtarlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla konuşarak, görüşerek Muğla'mıza hizmet ettik. Sizlere verdiğimiz hizmet sözlerini tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muğla'mıza en fazla yatırım yapan kurumuz.  Muğlamız hizmetin en iyisini hak ediyor. Yollardan, tarıma, sağlıktan çevreye, alt yapı ve içme suyundan spor tesislerine kadar Muğla'mıza her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.