Meclis Canlı

Başkan Gürün Yatağan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezini İnceledi


20.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan İlçesi’nde yapımı devam eden Açık Yüzme Havuzu ve Spor merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile birlikte Yatağan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’ni yerinde inceledi.

 

Yatağan ilçesinde devam eden ve 7114, 79 m²’lik alana yapılacak olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde, 25×33 m²’lik yüzme havuzu, Fitness ve Pilates Salonu, Seminer ve Toplantı Salonu, Kafeterya, soyunma odaları, hakem odası, yönetici odası, personel odası yer alacak. Aralık 2018 de hizmete girmesi planlanan tesis 5 Milyon 981 Bin TL’ye mal olacak.

 

İl genelinde spor alanındaki yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ” Muğlamızda amatör sporlara ve sporcularımıza Büyükşehir Belediyesi olarak destek oluyoruz. İl genelinde basketbol, voleybol, halı saha, tenis, yüzme havuzu, spor kompleksi yatırımlarımız devam ediyor. Yatağan ilçemizde inşaatı devam eden açık yüzme havuzu ve spor merkezi tamamlandığında sadece Yatağan ilçemizde değil Muğlamızın bütün ilçelerinden gelen sporcuları hizmet edecek. Muğlamızda bugüne kadar spora 15 milyon TL yatırım yaptık. Ayrıca spor kulüplerimize nakdi yardım ve malzeme yardımı yapıyoruz. Gençlerimizin, evlatlarımızın spor disiplini içerisinde bir araya gelmesi, istek ve yeteneklerine göre farklı branşlarda spor yapabilmesi için yatırımlarımız devam

edecek.