Meclis Canlı

Başkan Gürün Yaşlarının En Olgun Çağındaki Vatandaşları Ziyaret Etti


24.03.2017



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti verdiği aileleri ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte Yaşlılar Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmeti verdiği aileleri ziyaret ederek onlara moral verdi.

“Evde Bakım Hizmetleri Bizler içim paha biçilemez”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla ili genelinde 2014 yılı Ağustos ayında başlattığı ve bugüne kadar 71 bin 353 toplam tıbbı müdahale, 10 bin 095 ilk ziyaret, 8199 toplam nakil sayısına ulaşan Evde Bakım Hizmetleri vatandaşlardan büyük ilgi ve destek görüyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Yaşlılar Haftası ziyareti sırasında konuşan hasta yakını Muğla’ya 2 yıl önce taşındıklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetinden haberdar olarak ilk hasta nakil hizmetinden yararlandıklarını söyledi. Daha sonra evde bakım hizmetinden de yararlanmaya başladıklarını söyleyen hasta yakını farklı kurumların da evde bakım hizmeti olduğunu ama Büyükşehir Belediye çalışanlarının Güleryüzleri ve candan davranışları ile kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtti. Bir diğer hasta yakını da Evde Bakım hizmetlerinin kendileri için paha biçilemez bir hizmet olduğunu, özellikle tedavi sonrası araçları olsa bile hastaneye gitmelerinin zor olduğunu, Büyükşehir Belediyesi ekipleri sayesinde hastalarının evde bakıldığını söyledi ve bu hizmeti sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere bütün personeline teşekkür etti.

“Büyükşehir Evde Bakım Hizmetiyle sizlerin yanınızdayız ve evlerinize misafiriz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra ilk gerçekleştirdikleri hizmetlerden biri olan Evde Bakım hizmeti ile vatandaşlarının yanında olduklarını söyledi ve vatandaşlarının bu hizmetten memnuniyetinin, iyi ki varsınız demesinin kendileri için yeterli olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yaşlılar Haftası’nda yaşlarının en olgun çağındaki büyüklerimizi ziyaret ederek onların yanında olmak istedik. Evde Bakım hizmetimizle Muğla genelinde evlere misafir oluyor, eğitimli personelimizle de ailelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Yaşları kaç olursa olsun onları sevgiyle baş tacı yapan ailelerimiz Büyükşehir Belediyemiz personeli ile birlikte evde bakımını yapıyor gerekse nakil araçlarımızla hastasını hastaneye götürüyor. Ailelerimizin Büyükşehir Belediyesi personelimizi bir aile ferdi gibi benimsemeleri, sevmeleri, güvenmeleri bizleri gururlandırırken bir sağ olun, teşekkürler demeleri bizleri de mutlu ediyor. Yaşlarının en olgun çağındaki vatandaşlarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyor, Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum.” dedi.