Meclis Canlı

Başkan Gürün Verdiği Sözleri Bir Bir Hayata Geçiriyor


22.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün seçim döneminde vaat ettiği hizmetler hayata geçirilmeye başlandı. Vaatler içinde yer alan Bodrum İlçesi Ortakent ve Yahşi Mahallelerinin içme suyu sıkıntısını ortadan kaldıracak olan hatlar devreye alınarak yaklaşık 5 bin haneye içme suyu sağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, seçim dönemindeki vaatlerin yerine getirilmesi için yoğun mesai harcıyor. Bodrum İlçesinin Ortakent ve Yalı Mahallerinde İller Bankası tarafından yapılan ancak hizmete alınmayan hatlar MUSKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda devreye alınarak bu iki mahallenin içme suyu sıkıntısı ortadan kaldırıldı. Böylelikle yaklaşık 5 bin hanennin içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı.

İçme Suyunu Tanker ve Kuyularla Karşılıyorlardı

 Ortakent Mahallesi Yalı ve Yahşi Mahallelerinde yıllar önce İller Bankası tarafından yapımı tamamlanan ancak bir türlü devreye alınamayan hatlar vatandaşın hizmetine sunuldu. Hat üzerinde yapılan modelleme ve arıza tamirat çalışmaları dışında bölgeye yeni içme suyu deposu ve ek 7 kilometre hat yapıldı. Yalı Mahallesi, Kargı Caddesi üzerinde içme suyunu kuyulardan ve tankerlerle karşılayan vatandaşların mağduriyeti giderildi. Cadde üzerinde bulunan vatandaşlara yönelik yeni abonelik işlemleri devam ederken abonelik işlemlerini tamamlayanların evine sorunsuz olarak su verilmeye başlandı.

Vatandaşlarımıza Verdiğimiz Sözleri Tutmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

Alt ve üst yapıları ile örnek bir Muğla yaratmak için çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu süreçte vatandaşlara verdikleri sözleri tutmanın da mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Gürün; “Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda önümüzdeki dönemde özellikle alt yapıya büyük yatırım yapacağız. Dünya Bankası’ndan sağladığımız kredi ile önem ve aciliyet sırasına göre ilçelerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz. Dünya’nın ve Türkiye’nin gözdesi Bodrumumuzun alt yapı konusunda ihtiyaçlarını belirledik ve yatırım programımızı hazırladık. Bu projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.